Bestel

Stap 1: Bepaal het gewenst digitale billboard

Bedenk op welke digitale billboards je wil adverteren. Waar is jouw doelgroep aanwezig? Selecteer het product dat hierbij past, zoals een ‘introductiepakket Breda’ of adverteren langs de ‘A15 – Hardinxveld-Giessendam’.

Het boeken van de digitale billboards kan vanaf één week en start op maandag. Twee weken of langer adverteren? Bestel het product dan meerdere keren. Laat ons bij je bestelling weten vanaf wanneer jouw reclame-uiting zichtbaar moet zijn op onze digitale billboards.

Heb je hulp nodig bij het ontwerp van een reclame-uiting? Bij het bestellen heb je de mogelijkheid om dit aan ons te laten weten. Onze ontwerpservice gaat dan, tegen een kleine vergoeding, voor je aan de slag. Zo maken we samen een effectieve reclamecampagne.

Let op: de producten in deze webshop zijn vooral interessant als je kortstondig wil adverteren of kennis wil maken met digitale buitenreclame. Wil je liever langer zichtbaar zijn voor je doelgroep? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen bespreken wat voor jou de voordeligste en best werkende optie is.

Stap 2: Onze medewerkers gaan voor je aan de slag

Zodra jij je campagne besteld, gaan wij voor je aan de slag. We zorgen dat jouw gewenste buitenreclame campagne goed in ons systeem terecht komt. Heb je zelf al een uiting die getoond mag worden? Dan vragen we je dat bestand met ons te delen. Heb je hulp nodig van onze vormgever? Dan nemen we contact met je op om het gewenste resultaat met je te bespreken.

Informatie

Check!

Stap 3: Check, check, dubbel check!

Is de gewenste adverteer periode beschikbaar en vastgesteld? Is het ontwerp gereed en in de juiste aanleverspecificaties aanwezig? Dan maakt onze backoffice jouw buitenreclame campagne gereed. 

Stap 4: Je bent live!

 

Je campagne start op de voor jouw gewenste datum.

Zichtbaarheid