Zwijndrecht – introductiepakket

Home » Alle producten » Zwijndrecht – introductiepakket

Zwijndrecht – introductiepakket

585,00

Prijs: €585,- per 2 weken + 1 gratis week, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Zwijndrecht vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over 5 digitale schermen, verdeeld over de gemeente. De digitale billboards in Zwijndrecht staan op drukbezochte plekken. Hierdoor zijn het vijf mooie plekken om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil je kennismaken met digitale buitenreclame in deze gemeente? Bestel dan het ‘Zwijndrecht – introductiepakket’.

Met het Zwijndrecht introductiepakket ben je:

  • met één bestelling 2 weken + 1 gratis week zichtbaar
  • zichtbaar op 5 digitale billboards.
  • te zien door de 74.400 passanten die onze digitale billboards in Zwijndrecht per week bereiken

Toch liever langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Zwijndrecht

Schermlocaties

Laan van Walburg
Molenweg
Plantageweg
Brugweg
Langeweg

Grootte schermen

4 m² – 8 m²

Aanlever specificaties

● Laan van Walburg – Molenweg – Plantegeweg
Resolutie Pixels: 256 pixels breed bij 384 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG/MP4 (6 sec)
Templates: PSD / PNG

● Brugweg – Langeweg
Resolutie Pixels: 384 pixels breed bij 288 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG/MP4 (6 sec)
Templates: PSD / PNG

Met de buitenreclame campagne ‘Zwijndrecht - introductiepakket’ ben je 2 weken + 1 gratis week zichtbaar op vijf digitale billboards. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame mogelijkheden in Zwijndrecht.

De digitale billboards in Zwijndrecht zijn gevestigd langs drukbezochte wegen binnen de gemeente. Langs de Laan van Walburg, Molenweg en Plantageweg staan schermen van 4 m², ook wil gidsen genoemd. Langs de Brugweg en Langeweg staan digitale billboards van 8 m².

Alle borden in Zwijndrecht bij elkaar bereiken 74.400 passanten per week. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.