Adverteren in Wassenaar

295,00

Prijs: €295,- per 2 weken + 2 gratis weken, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Wassenaar vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over een digitaal billboard van 8 m² langs de Zijdeweg, ter hoogte van het Van der Valk Hotel. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil je kennismaken met digitale buitenreclame in Wassenaar? Bestel dan dit product.

  • Met één bestelling ben je 2 weken + 2 gratis weken zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 8 m²
  • Wekelijks wordt het digitale billboard 80.500 keer gepasseerd

Toch liever langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Wassenaar

Schermlocaties

Zijdeweg

Grootte schermen

8 m²

Aanlever specificaties

Resolutie Pixels: 480 pixels breed bij 360 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG/MP4 (6 sec)
Templates: PSD / PNG

Met een buitenreclame campagne in Wassenaar ben je 2 weken + 2 gratis weken zichtbaar op het digitale billboard langs de Zijdeweg. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard in Wassenaar is gevestigd langs een drukbezochte weg binnen de gemeente. Het billboard bereikt wekelijks 80.500 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.