Spijkenisse – Groene Kruisweg 2 – Inkomend

Home » Alle producten » Spijkenisse – Groene Kruisweg 2 – Inkomend

Spijkenisse – Groene Kruisweg 2 – Inkomend

199,00

Prijs: €199,- per week, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Spijkenisse vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over zes digitale billboards van 12 m². Enkele buitenreclameobjecten beschikken over dubbelzijdige schermen. Zo ook langs de Groene Kruisweg, ter hoogte van de Hekelingseweg. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil jij zichtbaar zijn langs de Groene Kruisweg (ter hoogte van de Hekelingseweg) voor al het inkomende verkeer, verkeer dat de gemeente in rijdt? Bestel dan dit product.

  • Met één bestelling ben je 1 week zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 12 m²
  • Wekelijks wordt het digitale buitenreclameobject 336.000 keer gepasseerd

Toch liever in heel Spijkenisse aanwezig zijn, langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Spijkenisse

Schermlocaties

Groene Kruisweg, ter hoogte van de Hekelingsweg, gericht op het inkomende verkeer

Grootte schermen

12 m²

Aanlever specificaties

Resolutie Pixels: 678 pixels breed bij 508 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG/MP4 (6 sec)
Templates: PSD / PNG

Met een buitenreclame campagne langs de Groene Kruisweg, ter hoogte van de Hekelingsweg, gericht op het inkomende verkeer ben je 1 week zichtbaar op het digitale billboard. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard is gevestigd langs een drukbezochte toegangsweg binnen de gemeente. Het digitale buitenreclameobject bereikt wekelijks 336.000 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.