Adverteren in Rotterdam | Maasboulevard

Home » Alle producten » Adverteren in Rotterdam | Maasboulevard

Adverteren in Rotterdam | Maasboulevard

495,00

Prijs: €495,- per 2 weken + 1 gratis week, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Rotterdam vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over een digitaal billboard van 12 m² langs de Maasboulevard in Rotterdam. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil je kennismaken met digitale buitenreclame in Rotterdam? Dan is het scherm langs de Maasboulevard een goede optie.

  • Met één bestelling ben je 2 weken + 1 gratis week zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 12 m²
  • Wekelijks wordt het digitale billboard 780.000 keer gepasseerd

Toch liever langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Rotterdam

Schermlocaties

Maasboulevard Rotterdam

Grootte schermen

12 m²

Aanlever specificaties

Resolutie Pixels: 576 pixels breed bij 432 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG
Templates: PSD / PNG

Met een buitenreclame campagne in Rotterdam-Maasboulevard ben je 2 weken + 1 gratis week zichtbaar. Het is een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard in Rotterdam is gevestigd langs een drukbezochte weg binnen de gemeente. Het billboard langs de Maasboulevard bereikt wekelijks 780.000 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.000 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 10 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.