Roelofarendsveen – Alkemadelaan Uitkomend

Home » Alle producten » Roelofarendsveen – Alkemadelaan Uitkomend

Roelofarendsveen – Alkemadelaan Uitkomend

295,00

Prijs: €295,- per 2 weken, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Roelofarendsveen vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over twee digitale schermen van 8 m². De dubbelzijdige billboards staan langs de Alkemadelaan. Eén van de twee schermen richt zich op het uitkomende verkeer, de gemeente uit. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil jij zichtbaar zijn langs de Alkemadelaan Uitkomend in Roelofarendsveen? Bestel dan dit product.

  • Met één bestelling ben je 2 weken zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 8 m²
  • Wekelijks wordt het buitenreclame object 37.000 keer gepasseerd

Toch liever op beide schermen Roelofarendsveen aanwezig zijn, langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Roelofarendsveen

Schermlocaties

Alkemadelaan Uitkomend

Grootte schermen

8 m²

Aanlever specificaties

Resolutie Pixels: 384 pixels breed bij 288 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG/MP4 (6 sec)
Templates: PSD / PNG

Met een buitenreclame campagne langs de Alkemadelaan Uitkomend in Roelofarendsveen ben je 2 weken zichtbaar op het digitale billboard. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard is gevestigd langs een drukbezochte toegangsweg binnen de gemeente. Het buitenreclame object bereikt wekelijks 37.000 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.