Adverteren langs de A4 – Roelofarendsveen

Home » Alle producten » Adverteren langs de A4 – Roelofarendsveen

Adverteren langs de A4 – Roelofarendsveen

250,00

Prijs: €250,- per 1 week, exclusief BTW.

Wil jij zichtbaar zijn langs de A4? Dat kan! Bereik beschikt over een digitaal billboard van 36 m², ter hoogte van Roelofarendsveen. Het is een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken in de rijrichting van Den Haag naar Amsterdam. Wil je kennismaken met digitale buitenreclame langs de A4? Bestel dan dit product.

  • Met één bestelling ben je 1 week zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard langs de snelweg van 36 m²
  • Wekelijks wordt het digitale billboard 1.102.000 keer gepasseerd

Toch liever langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Roelofarendsveen

Schermlocaties

A4, ter hoogte van Roelofarendsveen

Grootte schermen

36 m²

Aanlever specificaties

Resolutie Pixels: 896 pixels breed bij 384 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG/MP4 (6 sec)
Templates: PSD / PNG

Met een buitenreclame campagne langs de A4 ben je 1 week zichtbaar. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard langs de A4 is gevestigd langs een drukke snelweg ter hoogte van Roelofarendsveen. Het billboard bereikt wekelijks 1.102.000 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.