Oud-Beijerland – Langeweg

150,00

Prijs: €150,- per 2 weken + 1 gratis week, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Oud-Beijerland vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over vier digitale billboards van 4 m². Eén daarvan is gevestigd in langs de Langeweg in Oud-Beijerland. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil jij zichtbaar zijn langs de Langeweg? Bestel dan dit product.

  • Met één bestelling ben je 2 weken + 1 gratis week zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 4 m²
  • Wekelijks wordt het digitale billboard 39.300 keer gepasseerd

Toch liever in heel Oud-Beijerland aanwezig zijn, langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Oud-Beijerland

Schermlocaties

Langeweg

Grootte schermen

4 m²

Aanlever specificaties

Resolutie Pixels: 240 pixels breed bij 360 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG/MP4 (6 sec)
Templates: PSD / PNG

Met een buitenreclame campagne langs de Langeweg in Oud-Beijerland ben je 2 weken + 1 gratis week zichtbaar op het digitale billboard. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard is gevestigd langs een drukbezochte toegangsweg binnen de gemeente. Het billboard bereikt wekelijks 39.300 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.