Oud-Beijerland – Centrum

49,00

Prijs: €49,- per week, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Oud-Beijerland vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over vier digitale billboards van 4 m². Eén daarvan is gevestigd in het centrum van Oud-Beijerland. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil jij zichtbaar zijn in het centrum? Bestel dan dit product.

  • Met één bestelling ben je 1 week zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 4 m²
  • Wekelijks wordt het digitale billboard 23.100 keer gepasseerd

Toch liever in heel Oud-Beijerland aanwezig zijn, langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Oud-Beijerland

Schermlocaties

Centrum

Grootte schermen

4 m²

Aanlever specificaties

Resolutie Pixels: 240 pixels breed bij 360 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG/MP4 (6 sec)
Templates: PSD / PNG

Met een buitenreclame campagne in het centrum van Oud-Beijerland ben je 1 week zichtbaar op het digitale billboard. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard is gevestigd langs een drukbezochte weg binnen de gemeente. Het billboard bereikt wekelijks 23.100 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.