Nieuwerkerk a/d IJssel – Eerste Tochtweg Uitkomend

Home » Alle producten » Nieuwerkerk a/d IJssel – Eerste Tochtweg Uitkomend

Nieuwerkerk a/d IJssel – Eerste Tochtweg Uitkomend

495,00

Prijs: €495,- per 2 weken + 1 gratis week, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over twee digitale schermen van 12 m². De dubbelzijdige billboards staan langs de Eerste Tochtweg. Eén van de twee schermen richt zich op het uitkomende verkeer, de gemeente uit. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil jij zichtbaar zijn langs de Eerste Tochtweg Uitkomend in Nieuwerkerk aan den IJssel? Bestel dan dit product.

  • Met één bestelling ben je 2 weken + 1 gratis week zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 12 m²
  • Wekelijks wordt het buitenreclame object 207.000 keer gepasseerd

Toch liever op beide schermen in Nieuwekerk aanwezig zijn, langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Nieuwerkerk aan den IJssel

Schermlocaties

Eerste Tochtweg Uitkomend

Grootte schermen

12 m²

Aanlever specificaties

Resolutie Pixels: 480 pixels breed bij 360 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG/MP4 (6 sec)
Templates: PSD / PNG

Met een buitenreclame campagne langs de Eerste Tochtweg Uitkomend in Nieuwerkerk aan den IJssel ben je 2 weken + 1 gratis week zichtbaar op het digitale billboard. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard is gevestigd langs een drukbezochte Provincialeweg binnen de gemeente. Het buitenreclame object bereikt wekelijks 207.000 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.