Lansingerland – introductiepakket

Home » Alle producten » Lansingerland – introductiepakket

Lansingerland – introductiepakket

595,00

Prijs: €595,- per 2 weken, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Lansingerland vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over 4 digitale schermen, verdeeld over de gemeente. De digitale billboards in Lansingerland staan op drukbezochte plekken. Hierdoor zijn het vier mooie plekken om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil je kennismaken met digitale buitenreclame in deze gemeente? Bestel dan het ‘Lansingerland – introductiepakket’.

Met het Lansingerland introductiepakket ben je:

  • met één bestelling 2 weken zichtbaar
  • zichtbaar op 4 digitale billboards.
  • te zien door de 188.000 passanten die onze digitale billboards in Lansingerland per week bereiken

Toch liever langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Uitverkocht

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Lansingerland

Schermlocaties

Berkelse Poort
Boterdorpseweg
Klapwijkseweg
N471

Grootte schermen

8 m² – 12 m²

Aanlever specificaties

● Berkelse Poort – Boterdorpseweg – Klapwijkseweg
Resolutie Pixels: 504 pixels breed bij 378 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG/MP4 (6 sec)
Templates: PSD / PNG

● N471
Resolutie Pixels: 512 pixels breed bij 384 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG/MP4 (7 sec)
Templates: PSD / PNG

Met de buitenreclame campagne ‘Lansingerland - introductiepakket’ ben je 2 weken zichtbaar op vier digitale billboards. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame mogelijkheden in Lansingerland.

De digitale billboards in Lansingerland zijn gevestigd langs drukbezochte wegen binnen de gemeente. Drie van de vier schermen zijn 8 m². Het vierde billboard, langs de N471, is 12 m². Alle borden in Lansingerland bij elkaar bereiken 188.000 passanten per week. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.