Lansingerland – Berkelse Poort

Home » Alle producten » Lansingerland – Berkelse Poort

Lansingerland – Berkelse Poort

295,00

Prijs: €295,- per 2 weken, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Lansingerland vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over vier digitale billboards. Eén daarvan is gevestigd langs de Berkelse Poort. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil jij zichtbaar zijn langs de Berkelse Poort in Lansingerland? Bestel dan dit product.

  • Met één bestelling ben je 2 weken zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 8 m²
  • Wekelijks wordt het digitale billboard 56.000 keer gepasseerd

Toch liever in heel Lansingerland aanwezig zijn, langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Uitverkocht

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Lansingerland

Schermlocaties

Berkelse Poort

Grootte schermen

8 m²

Aanlever specificaties

Resolutie Pixels: 504 pixels breed bij 378 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG/MP4 (6 sec)
Templates: PSD / PNG

Met een buitenreclame campagne langs de Berkelse Poort in Lansingerland ben je 2 weken zichtbaar op het digitale billboard . Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard is gevestigd langs een drukbezochte toegangsweg binnen de gemeente. Het billboard bereikt wekelijks 56.000 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.