Hellevoetsluis – Provincialeweg

Home » Alle producten » Hellevoetsluis – Provincialeweg

Hellevoetsluis – Provincialeweg

99,00

Prijs: €99,- per week, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Hellevoetsluis vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over drie digitale billboards van 8 m². De billboards zijn gevestigd langs de Provincialeweg, de Amnesty Internationallaan en de Kanaalweg Westzijde. Mooie plekken om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil jij zichtbaar zijn op één van de digitale billboards in Hellevoetsluis? Bestel dan dit product.

  • Met één bestelling ben je 1 week zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 8 m²
  • Wekelijks wordt het digitale billboard door een hoog aantal passanten gepasseerd

Toch liever in heel Hellevoetsluis aanwezig zijn, langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Hellevoetsluis

Schermlocaties

Provincialeweg

Grootte schermen

8 m²

Aanlever specificaties

Resolutiepixels: 504 pixels breed bij 378 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandtype: JPG/PNG/MP4 (6 sec)

Met een buitenreclame campagne langs de Provincialeweg in Hellevoetsluis ben je 1 week zichtbaar op het digitale billboard. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard is gevestigd langs een drukbezochte toegangsweg binnen de gemeente. Het billboard bereikt wekelijks vele passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.