Adverteren in Dordrecht

495,00

Prijs: €495,- per week, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Dordrecht vergroten? Dat kan! Bereik heeft een digitaal billboard van 24 m² aan de gevel van de Koninklijke van der Wees langs de Mijlweg. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil je kennismaken met digitale buitenreclame in Dordrecht? Bestel dan dit product.

  • met één bestelling ben je 1 week zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 24 m².
  • Wekelijks wordt het digitale billboard 246.166 keer gepasseerd

Toch liever langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Dordrecht

Schermlocaties

Mijlweg

Grootte schermen

24 m²

Aanlever specificaties

Resolutie Pixels: 68 pixels breed bij 512 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG
Templates: PSD / PNG

Met een buitenreclame campagne in Dordrecht ben je 1 week zichtbaar op het digitale billboard langs de Mijlweg. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard in Dordrecht is gevestigd langs een drukbezochte weg binnen de gemeente. Het billboard hangt aan de gevel van de Koninklijke van der Wees langs de Mijlweg en bereikt wekelijks 246.166 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.