Capelle a/d IJssel – Capelseweg – uitgaand

Home » Alle producten » Capelle a/d IJssel – Capelseweg – uitgaand

Capelle a/d IJssel – Capelseweg – uitgaand

495,00

Prijs: €495,- per 2 weken + 1 gratis week, exclusief BTW

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Capelle aan den IJssel vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over vier digitale billboards van 12 m². Twee van de vier zijn gevestigd in langs de Capelseweg. Eén hiervan richt zich op het uitgaande verkeer, verkeer dat de gemeente uitrijdt. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil jij zichtbaar zijn voor het uitkomende verkeer op de Capelseweg? Bestel dan dit product.

  • Met één bestelling ben je 2 weken + 1 gratis week zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 12 m²
  • Wekelijks wordt het dubbelzijdige digitale buitenreclameobject 500.000 keer gepasseerd

Toch liever in heel Capelle aan den IJssel aanwezig zijn, langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Capelle aan den IJssel

Schermlocaties

Capelseweg, gericht op het uitgaande verkeer

Grootte schermen

12 m²

Aanlever specificaties

Resolutie Pixels: 678 pixels breed bij 508 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG
Templates: PSD / PNG

Met een buitenreclame campagne voor het uitgaande verkeer op de Capelseweg in Capelle aan den IJssel ben je 2 weken + 1 gratis week zichtbaar op het digitale billboard. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard is gevestigd langs een drukbezochte toegangsweg binnen de gemeente. Het dubbelzijdige digitale buitenreclameobject bereikt wekelijks 500.000 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.