Capelle a/d IJssel – Abram van Rijckevorselweg – Inkomend

Home » Alle producten » Capelle a/d IJssel – Abram van Rijckevorselweg – Inkomend

Capelle a/d IJssel – Abram van Rijckevorselweg – Inkomend

495,00

Prijs: €495,- per 2 weken, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Capelle aan den IJssel vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over vier digitale billboards van 12 m². Twee van de vier zijn gevestigd in langs de Abram van Rijckevorselweg. Eén hiervan richt zich op het inkomende verkeer, verkeer dat de gemeente inrijdt. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil jij zichtbaar zijn voor het inkomende verkeer op de Abram van Rijckevorselweg? Bestel dan dit product.

  • Met één bestelling ben je 2 weken zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 12 m²
  • Wekelijks wordt het digitale billboard 200.000 keer gepasseerd

Toch liever in heel Capelle aan den IJssel aanwezig zijn, langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten.

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Capelle aan den IJssel

Schermlocaties

Abram van Rijckevorselweg, gericht op inkomend verkeer

Grootte schermen

12 m²

Aanlever specificaties

Resolutie Pixels: 640 pixels breed bij 480 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG
Templates: PSD / PNG

Met een buitenreclame campagne voor het inkomende verkeer op de Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel ben je 2 weken zichtbaar op het digitale billboard. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard is gevestigd langs een drukbezochte Provincialeweg binnen de gemeente. Het billboard bereikt wekelijks 200.000 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.