Barendrecht – Kilweg 1

295,00

Prijs: €295,- per 2 weken, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Barendrecht vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over drie digitale billboards. Twee van de drie billboards staan langs de Kilweg. Eén daarvan richt zich op het verkeer richting Carnisselande. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil jij zichtbaar zijn langs de Kilweg, richting Carnisselande, in Barendrecht? Bestel dan dit product.

  • Met één bestelling ben je 2 weken zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 8 m²
  • Wekelijks wordt het digitale billboard door een hoog aantal passanten gepasseerd

Toch liever in heel Barendrecht aanwezig zijn, langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Helaas is de beschikbaarheid van dit billboard schaars. Toch adverteren op dit billboard? Neem contact met ons op

Uitverkocht

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Barendrecht

Schermlocaties

Kilweg

Grootte schermen

8 m²

Aanlever specificaties

Resolutie Pixels: 512 pixels breed bij 384 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG/ MP4 (6 sec)
Templates: PSD / PNG

Met een buitenreclame campagne langs de Kilweg 1, richting Carnisselande, in Barendrecht ben je 2 weken op het digitale billboard. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard is gevestigd langs een drukbezochte toegangsweg binnen de gemeente. Het billboard bereikt wekelijks vele passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.

Helaas is de beschikbaarheid van dit billboard schaars. Toch adverteren op dit billboard? Neem contact met ons op