Alphen aan den Rijn – Oranje Nassausingel Uitgaand

Home » Alle producten » Alphen aan den Rijn – Oranje Nassausingel Uitgaand

Alphen aan den Rijn – Oranje Nassausingel Uitgaand

99,00

Prijs: €99,- per week, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Alphen aan den Rijn vergroten? Dat kan! Bereik beschikt hier over acht digitale billboards van 8 m². Langs de Oranje Nassausingel in Alphen aan den Rijn staat een dubbelzijdig digitaal billboard. Eén scherm hiervan richt zich op het uitgaande verkeer, op degene die de gemeente uitrijden. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil jij zichtbaar zijn langs de Oranje Nassausingel voor al het uitgaande verkeer? Bestel dan dit product.

  • Met één bestelling ben je 1 week zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 8 m²
  • Wekelijks wordt het digitale buitenreclameobject 68.250  keer gepasseerd

Toch liever in heel Alphen aan den Rijn aanwezig zijn, langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Alphen aan den Rijn

Schermlocaties

Oranje Nassausingel, gericht op het uitgaande verkeer

Grootte schermen

8 m²

Aanlever specificaties

Resolutie Pixels: 550 pixels breed bij 400 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG/ MP4 (6 sec)
Templates: PSD / PNG

Met een buitenreclame campagne langs de Oranje Nassausingel in Alphen aan den Rijn, gericht op het uitgaande verkeer, ben je 1  week zichtbaar op het digitale billboard. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard is gevestigd langs een drukbezochte toegangsweg binnen de gemeente. Het digitale reclameobject bereikt wekelijks 68.250 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.