Alblasserdam – Edisonweg bij de sportvelden

Home » Alle producten » Alblasserdam – Edisonweg bij de sportvelden

Alblasserdam – Edisonweg bij de sportvelden

99,00

Prijs: €99,- per week, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Alblasserdam vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over drie digitale billboards. Eén daarvan is gevestigd langs de Edisonweg, ter hoogte van de sportvelden. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil jij zichtbaar zijn langs Edisonweg, ter hoogte van de sportvelden, in Alblasserdam? Bestel dan dit product.

  • Met één bestelling ben je 1 week zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 8 m²
  • Wekelijks wordt het digitale billboard 80.000 keer gepasseerd

Toch liever in heel Alblasserdam aanwezig zijn, langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Extra informatie

Provincie

Zuid-Holland

Stad

Alblasserdam

Schermlocaties

Edisonweg, ter hoogte van de sportvelden

Grootte schermen

8 m²

Aanlever specificaties

Resolutie Pixels: 384 pixels breed bij 288 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG/MP4 (6 sec)
Templates: PSD / PNG

Met een buitenreclame campagne langs de Edisonweg, ter hoogte van de sportvelden, in Alblasserdam ben je 1 week zichtbaar op het digitale billboard. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard is gevestigd langs een drukbezochte toegangsweg binnen de gemeente. Het billboard bereikt wekelijks 80.000 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.