Terneuzen – introductiepakket

Home » Alle producten » Terneuzen – introductiepakket

Terneuzen – introductiepakket

400,00

Prijs: €400,- per 2 weken, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Terneuzen vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over 2 digitale schermen, verdeeld over de gemeente. De digitale billboards in Terneuzen staan op drukbezochte plekken. Hierdoor zijn het twee mooie plekken om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil je kennismaken met digitale buitenreclame in deze gemeente? Bestel dan het ‘Terneuzen – introductiepakket’.

Met het Terneuzen introductiepakket ben je:

  • met één bestelling 2 weken zichtbaar
  • zichtbaar op 2 digitale billboards.
  • te zien door de 171.500 passanten die onze digitale billboards in Terneuzen per week bereiken

Toch liever langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Helaas is de beschikbaarheid van dit billboard schaars. Toch adverteren op dit billboard? Neem contact met ons op.

Uitverkocht

Extra informatie

Provincie

Zeeland

Stad

Terneuzen

Schermlocaties

Binnenvaartweg
Guido Gezellestraat

Grootte schermen

10 m²

Aanlever specificaties

Resolutie Pixels: 588 pixels breed bij 420 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG/MP4 (6 sec)
Templates: PSD / PNG

Met de buitenreclame campagne ‘Terneuzen - introductiepakket’ ben je 2 weken zichtbaar op twee digitale billboards. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame mogelijkheden in Terneuzen.

De digitale billboards in Terneuzen zijn gevestigd langs drukbezochte wegen binnen de gemeente. De twee billboards bij elkaar bereiken 171.500 passanten per week. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.

Helaas is de beschikbaarheid van dit billboard schaars. Toch adverteren op dit billboard? Neem contact met ons op.