Terneuzen – Meester FJ Haarmanweg

Home » Alle producten » Terneuzen – Meester FJ Haarmanweg

Terneuzen – Meester FJ Haarmanweg

199,00

Prijs: €199,- per week, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Terneuzen vergroten? Dat kan! Bereik beschikt hier over drie digitale billboards van 10 m². Eén daarvan is gevestigd langs de Meester FJ Haarmanweg. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil jij zichtbaar zijn langs de Meester FJ Haarmanweg in Terneuzen? Bestel dan dit product.

  • Met één bestelling ben je 1 week zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 10 m²
  • Wekelijks wordt het digitale billboard 101.500 keer gepasseerd

Toch liever in heel Terneuzen aanwezig zijn, langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Extra informatie

Provincie

Zeeland

Stad

Terneuzen

Schermlocaties

Guido Gezellestraat

Grootte schermen

10 m²

Aanlever specificaties

Resolutie Pixels: 588 pixels breed bij 420 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG/ MP4 (6 sec)
Templates: PSD / PNG

Met een buitenreclame campagne langs de Meester FJ Haarmanweg in Terneuzen ben je 1 week zichtbaar op het digitale billboard. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard is gevestigd langs een drukbezochte Meester FJ Haarmanweg binnen de gemeente. Het billboard bereikt wekelijks 110.500 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.