Purmerend – Verzetslaan

295,00

Prijs: €295,- per 2 weken + 1 gratis week, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Purmerend vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over vijf digitale billboards van 8 m². Een daarvan is gevestigd langs de Verzetslaan. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil jij zichtbaar zijn langs de Verzetslaan in Purmerend? Bestel dan dit product.

  • Met één bestelling ben je 2 weken + 1 gratis week zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 8 m²
  • Wekelijks wordt het digitale billboard 48.381 keer gepasseerd

Toch liever in heel Purmerend aanwezig zijn, langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Extra informatie

Provincie

Noord-Holland

Stad

Purmerend

Schermlocaties

Verzetslaan

Grootte schermen

8 m²

Aanlever specificaties

Resolutie Pixels: 504 pixels breed bij 378 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG/MP4 (6 sec)
Templates: PSD / PNG

Met een buitenreclame campagne langs de Verzetslaan in Purmerend ben je 2 weken + 1 gratis week zichtbaar op het digitale billboard . Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard is gevestigd langs een drukbezochte toegangsweg binnen de gemeente. Het billboard bereikt wekelijks 48.381 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.