Hoorn – Zwaagmergouw

199,00

Prijs: €199,- per week, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Hoorn vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over zes digitale billboards van 12 m². Eén daarvan is gevestigd langs de Zwaagmergouw. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil jij zichtbaar zijn langs de Zwaagmergouw in Hoorn? Bestel dan dit product.

  • Met één bestelling ben je 1 week zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 12 m²
  • Wekelijks wordt het digitale billboard 160.000 keer gepasseerd

Toch liever in heel Hoorn aanwezig zijn, langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Extra informatie

Provincie

Noord-Holland

Stad

Hoorn

Schermlocaties

Zwaagmergouw

Grootte schermen

12 m²

Aanlever specificaties

Resolutie Pixels: 672 pixels breed bij 504 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG/ MP4 (6 sec)
Templates: PSD / PNG

Met een buitenreclame campagne langs de Zwaagmergouw in Hoorn ben je 1 week zichtbaar op het digitale billboard . Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard is gevestigd langs een drukbezochte toegangsweg binnen de gemeente. Het billboard bereikt wekelijks 160.000 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.