Hoorn – Provincialeweg thv Spoor – Uitgaand

Home » Alle producten » Hoorn – Provincialeweg thv Spoor – Uitgaand

Hoorn – Provincialeweg thv Spoor – Uitgaand

199,00

Prijs: €199,- per week, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Hoorn vergroten? Dat kan! Bereik beschikt hier over zes digitale billboards van 12 m². Enkele digitale buitenreclameobjecten zijn gevestigd langs de Provincialeweg, ter hoogte van Spoor, in Hoorn. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil jij zichtbaar zijn langs de Provincialeweg voor al het uitgaande verkeer, die de gemeente uitrijden? Bestel dan dit product.

  • Met één bestelling ben je 1 week zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 12 m²
  • Wekelijks wordt het digitale buitenreclameobject 160.000 keer gepasseerd

Toch liever in heel Hoorn aanwezig zijn, langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Extra informatie

Provincie

Noord-Holland

Stad

Hoorn

Schermlocaties

Provincialeweg, ter hoogte van Spoor, gericht op het uitgaande verkeer

Grootte schermen

12 m²

Aanlever specificaties

Resolutie Pixels: 672 pixels breed bij 504 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG/ MP4 (6 sec)
Templates: PSD / PNG

Met een buitenreclame campagne langs de Provincialeweg voor al het uitgaande verkeer, ter hoogte van Spoor, ben je 1 week zichtbaar op het digitale billboard. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard is gevestigd langs een drukbezochte toegangsweg binnen de gemeente. Het digitale reclameobject bereikt wekelijks 160.000 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.