Hoorn – Provincialeweg thv Abovo – inkomend

Home » Alle producten » Hoorn – Provincialeweg thv Abovo – inkomend

Hoorn – Provincialeweg thv Abovo – inkomend

495,00

Prijs: €495,- per 2 weken, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Hoorn vergroten? Dat kan! Bereik beschikt hier over zes digitale billboards van 12 m². Enkele digitale buitenreclameobjecten zijn gevestigd langs de Provincialeweg, ter hoogte van Abovo, in Hoorn. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil jij zichtbaar zijn langs de Provincialeweg voor al het inkomende verkeer, die de gemeente inrijden? Bestel dan dit product.

  • Met één bestelling ben je 2 weken zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 12 m²
  • Wekelijks wordt het digitale buitenreclameobject 240.000 keer gepasseerd

Toch liever in heel Hoorn aanwezig zijn, langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Helaas is de beschikbaarheid van dit billboard schaars. Toch adverteren op dit billboard? Neem contact met ons op

 

Uitverkocht

Extra informatie

Provincie

Noord-Holland

Stad

Hoorn

Schermlocaties

Provincialeweg, ter hoogte van Abovo, gericht op het inkomende verkeer

Grootte schermen

12 m²

Aanlever specificaties

Resolutie Pixels: 672 pixels breed bij 504 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG/ MP4 (6 sec)
Templates: PSD / PNG

Met een buitenreclame campagne langs de Provincialeweg voor al het inkomende verkeer, ter hoogte van Abovo, ben je 2 weken zichtbaar op het digitale billboard. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard is gevestigd langs een drukbezochte toegangsweg binnen de gemeente. Het digitale reclameobject bereikt wekelijks 240.000 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.

 

Helaas is de beschikbaarheid van dit billboard schaars. Toch adverteren op dit billboard? Neem contact met ons op