Roosendaal – introductiepakket

Home » Alle producten » Roosendaal – introductiepakket

Roosendaal – introductiepakket

900,00

Prijs: €900,- per 2 weken, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Roosendaal vergroten? Dat kan! Bereik beschikt over 6 digitale schermen, verdeeld over de gemeente. De digitale billboards in Roosendaal staan op drukbezochte plekken. Hierdoor zijn het zes mooie plekken om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil je kennismaken met digitale buitenreclame in deze gemeente? Bestel dan het ‘Roosendaal – introductiepakket’.

Met het Roosendaal introductiepakket ben je:

● met één bestelling 2 weken zichtbaar
● zichtbaar op 6 digitale billboards.
● te zien door de 747.000 passanten die onze digitale billboards in Roosendaal per week bereiken

Wil je ook zichtbaar zijn op de reclamemast langs de A17, ter hoogte van Roosendaal? Bestel dan ‘A17-Roosendaal’. De schermen langs de snelweg zitten niet bij ‘Rondje Roosendaal’ in het pakket.

Toch liever langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Helaas is de beschikbaarheid van dit billboard schaars. Toch adverteren op dit billboard? Neem contact met ons op.

Uitverkocht

Extra informatie

Provincie

Noord-Brabant

Stad

Roosendaal

Schermlocaties

Borchwerf, Stepvelden nabij Belder
Burgemeester Sneiderlaan
Oostpoort, oprit naar Bergen op Zoom
Westpoort, naast Wouwbaan
Zuidpoort, afrit vanuit Breda
Zuidpoort, oprit naar Breda

Grootte schermen

8 m²

Aanlever specificaties

Resolutiepixels: 512 pixels breed bij 384 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandtype: JPG/PNG/ MP4 (7sec)
Templates: PSD / PNG

Met de buitenreclame campagne ‘Roosendaal - introductiepakket’ ben je 2 weken zichtbaar op zes digitale billboards. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame mogelijkheden in Roosendaal.

De digitale billboards in Roosendaal zijn gevestigd langs drukbezochte wegen binnen de gemeente. Alle borden in Roosendaal bij elkaar bereiken 747.000 passanten per week. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming. Een effectieve campagne start met een goed ontwerp.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.

Helaas is de beschikbaarheid van dit billboard schaars. Toch adverteren op dit billboard? Neem contact met ons op.