Roosendaal – Oostpoort

99,00

Prijs: €99,- per week, exclusief BTW.

Wil jij je zichtbaarheid in de gemeente Roosendaal vergroten? Dat kan! Bereik beschikt hier over zes digitale billboards van 8 m². Eén daarvan is gevestigd bij de Oostpoort, de oprit naar Bergen op Zoom. Een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wil jij zichtbaar zijn bij de Oostpoort, richting de oprit naar Bergen op Zoom? Bestel dan dit product.

  • Met één bestelling ben je 1 week zichtbaar
  • Zichtbaar op een billboard van 8 m²
  • Wekelijks wordt het digitale billboard 122.500 keer gepasseerd

Toch liever in heel Roosendaal aanwezig zijn, langdurig adverteren om meer impact te maken of een andere selectie aan digitale billboards boeken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Extra informatie

Provincie

Noord-Brabant

Stad

Roosendaal

Schermlocaties

Oostpoort, oprit naar Bergen op Zoom

Grootte schermen

8 m²

Aanlever specificaties

Resolutie Pixels: 512 pixels breed bij 384 pixels hoog
DPI: 72
Kleurprofiel: sRGB
Bestandstypen: JPG/PNG/MP4 (6 sec)
Templates: PSD / PNG

Met een buitenreclame campagne langs de Oostpoort in Roosendaal ben je 1 week zichtbaar op het digitale billboard. Een mooie manier om kennis te maken met de digitale buitenreclame.

Het digitale billboard is gevestigd langs een drukbezochte toegangsweg binnen de gemeente. Het billboard bereikt wekelijks 122.500 passanten. Tijdens je geboekte campagne is je reclame-uiting minimaal 5.600 keer per week zichtbaar. Je uiting is bij iedere vertoning 6 seconden in beeld. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming.

Een effectieve campagne start met een goed ontwerp. Lever je zelf een ontwerp aan? Check dan goed de aanleverspecificaties onder het kopje ‘Extra informatie’. Heb je hulp nodig van onze ervaren ontwerpers? Laat dit aan ons weten tijdens het betaalproces. Dan maken we samen een effectieve reclamecampagne.